Правові засади відносин підприємців з органами держнагляду і контролю

23 червня в Івано-Франківську  відбулось  засідання круглого столу на тему «Правові засади взаємовідносин підприємців з представниками органів державного нагляду і контролю».

Організатором заходу  став ГО «Громадський центр «Еталон» , який координує роботу Коаліції Малого  та середнього бізнесу Івано-Франківської області . Учасниками заходу були  члени Ради підприємців при міському голові м. Івано-Франківська і Ради підприємців при Івано-Франківській ОДА та бізнес–асоціацій Прикарпаття.

Під час дискусії із представниками органів державного нагляду і контролю найбільше незадоволень і непорозумінь було висунуто підприємцями до представників управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Відрадно, що вже 05.07.2017 року мер  міста Івано-Франківська Марцінків Руслан виконав свою обіцянку, перевіривши роботу цього підрозділу.

Результ — начальник управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Тарас Рибак подав декларацію перед звільненням з посади.

Проблеми потрібно озвучувати і їх вирішувати конструктивно, а не тільки шепотіти в колуарах!