ОТБ «Галичина» про навчальний курс з ведення сімейного бізнесу

Триває короткостроковий навчальний курс з ведення сімейного бізнесу для підприємців Івано-Франківської міської територіальної громади, який розпочався  27 травня 2024 року і впроваджується за підтримки програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП».

Навчальний курс реалізується Громадським Центром ГО «Еталон» у співпраці з Департаментом економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради.

Програмою курсу передбачені навчальні модулі з питань маркетингу для бізнесу; психологічних аспектів підприємницької діяльності; основних принципів успіху бізнесу; масштабування бізнесу та аналізу ринку і конкурентів; фандрайзингу для розвитку бізнесу та підготовці успішних проєктних заявок для залучення коштів на розвиток власної справи.

Підприємці також мають можливість отримати індивідуальні консультації від досвідчених тренерів, відвідати сімейні підприємства Івано-Франківська, познайомитися з крафтовими виробниками Сумщини та отримати новий досвід.

Детальніше про навчальний курс у передачі Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина»: