Партнерство для розвитку міст

Команда МГЦ “Еталон” взяла участь у засіданні дорадчого комітету з ефективного врядування і розвитку, створеного для впровадження проекту “Партнерство для розвитку міст” ( ПРОМІС) у м.Івано-Франківську.

До складу дорадчого комітету входять представники органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, громадських організацій, бізнес-асоціацій, жіночих організацій, засобів масової інформації. Голова правління МГЦ “Еталон”, Леся Аронець, є заступником голови комітету.

Основне завдання дорадчого комітету – налагодження суспільного діалогу щодо актуальних питань місцевого врядування, розробки та впровадження стратегій, планів, цільових програм, проектів та заходів у сфері демократичного врядування, збалансованого розвитку, підтримки малого та середнього бізнесу, залучення інвестицій, впровадження прозорих та ефективних моделей управління, що відповідають пріоритетам місцевого розвитку і стимулюють проведення реформ.

У рамках першого засідання було представлено основні пріоритети та напрямки діяльності проекту, а також презентовано план діяльності ПРОМІС у м.Івано-Франківську на 2016-2017 рр.

 

WFon-i46agY

 

___________

Довідково:  Проект “Партнерство заради розвитку міст” (ПРОМІС) – це проект міжнародної технічної допомоги, який спрямований на зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного управління, та прискорення економічного розвитку шляхом підвищення спроможності українських міст у сфері демократизації врядування та місцевого економічного розвитку; створення сприятливого середовища для розвитку малого та середнього бізнесу; підтримка процесу децентралізації та інтегрованого планування розвитку на місцевому, регіональному та національному рівнях.