Тренінги для працівників Центрів зайнятості та працівників, що працюють із ВПО

27 -28 січня 2016 року в м. Івано-Франківську Молодіжний громадський центр «Еталон» для працівників регіональних органів Державної служби зайнятості та правників, що працюють з ВПО, провели 2-денну тренінгову програму. Метою заходу є підвищення кваліфікації правозахисної спільноти та працівників центрів зайнятості в питаннях розвитку підприємництва та захисту трудових прав жінок-переселенців.

МГЦ»Еталон» є членом Всеукраїнської Коаліції з надання безоплатної правової допомоги, та спільно з партнерами Коаліції в Миколаївській, Чернігівській, Хмельницькій областях реалізує проектну ініціативу «Забезпечення прав жінок ВПО в Україні шляхом створення консультаційних центрів в якості ефективного способу подолання гендерної дискримінації», за сприяння Канадського фонду місцевих ініціатив.
Метою проекту є підвищення економічної активності жінок-переселенців через надання юридичної та іншої підтримки у започаткуванні власного бізнесу, просування та захист їхніх трудових прав, захист від дискримінації за ознакою статі.

1 2 3 4 4-300x200 5 6