Відбулось засідання робочої групи проекту «Cила – в порозумінні та єдності громади і ВПО»

20 лютого 2015 р. відбулась перша зустріч Робочої групи в рамках проекту Cила – в порозумінні та єдності громади і ВПО”. Проект реалізується за співфінансування “Міжнародного фонду Відродження”, в рамках конкурсу для Західноукраїнських регіонів.

До засідання були залучені партнери проекту: МГЦ “Еталон”, в особі Голови правління організації та безпосереднього керівника проекту – Лесі Аронець та співголови Регіонально штабу по роботі із ВПО та з органами державної влади у Івано – Франківській області – Володимира Пачківа. Також, до співпраці у рамках проекту були запрошені представник Центру зайнятості – Оксана Дорошенко, Директор Центру практичної психології і соціальної роботи  –  Людмила Підлипна та Заступник директора обласного центру соціальної служби у справах дітей, сім’ї та молоді Івано – Франківської ОДА – Володимир Шегда.

В рамках засідання робочої групи було обумовлено формат співпраці в ході імплементації проекту, попередній графік запланованих заходів та очікуваних учасників заходів.

         Довідково: Проект “Cила – в порозумінні та єдності громади і ВПО” за співфінансування “Міжнародного Фонду Відродження” у партнерстві із МГЦ “Еталон”. Проект розрахований на 4 місяці та буде тривати із лютого – по травень 2015 р. Локація проекту: Івано-Франківський регіон (5 районів компактного поселення представників групи ВПО: м. Калуш, м. Долина, м. Коломия, м. Надвірна та м. Івано-Франківськ)Мета проекту: Створення умов для соціально – психологічної адаптації ВПО на території Івано-Франківської області та налагодження конструктивного діалогу в громаді.