Представники МГЦ «Еталон» взяли участь у Ярмарку громадських організацій Івано-Франківська

1377997_605660216141713_1610289963_nУ суботу, 5 жовтня в Івано-Франківську з ініціативи обласної організації «Молода Просвіта» відбувся Ярмарок громадських організацій. У заході взяли участь представники низки об’єднань, у тому числі — представники МГЦ «Еталон». На стенді організації було презентовано діяльність та напрацювання за 12 років діяльності. Під час Ярмарку юрист Юлія Захарчишин надавала правові консультації всім охочим. 

Відвідувачів Ярмарку, зокрема, цікавили питання трудових правовідносин, а саме права людей з обмеженими можливостями на освіту та працевлаштування, державні гарантії щодо їх соціального захисту. Також було надано консультації з питань, що стосуються кредитних зобов’язань, права дітей на вільне висловлювання власної думки та поглядів.

Нагадаємо, з жовтня на теренах Прикарпаття реалізується проект «Покращення доступу жителів малих громад до правової допомоги через використання новітніх технологій та залучення ресурсів органів влади».  Проект реалізується благодійною організацією «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» за підтримки та в співпраці з Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна». Молодіжний громадський центр «Еталон» як член коаліції є її представником в Івано-Франківській області.