Керівники ЦНАПів обговорили проблемні питання на засіданні круглого столу

В п’ятницю, 14 лютого, в Івано-Франківську відбувся черговий семінар на тему “Надання адміністративних послуг”. Це уже п’ятий навчальний захід в рамках проекту по створенню Мережі центрів надання адміністративних послуг в нашій області. Участь у семінарі взяли керівники районних, міських центрів надання адміністративних послуг, а також структурних підрозділів облдержадміністрації, представництв центральних органів влади, які надають адміністративні послуги.

Після семінару керівники центрів надання адміністративних послуг мали можливість, беручи участь у засіданні круглого столу з’ясувати усі проблемні питання, які виникають при наданні послуг безпосередньо з керівниками управлінь облдержадміністрації, Державної міграційної служби, Держземагентства в області. Як засвідчила практика перших місяців роботи центрів — саме до цих установ є найбільше звернень за послугами від громадян. Відтак, учасниками круглого столу були висловлені пропозиції щодо тіснішої взаємодії із суб’єктами надання адміністративних послуг та методичної допомоги.

За підсумками семінару та круглого столу підготовлено відповідні рекомендації учасникам заходу для поліпшення якості надання адміністративних послуг та забезпечення належного функціонування центрів надання адміністративних послуг.