У обласній бібліотеці відбулось перше онлайн-консультування

12 лютого 2014 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка в рамках проекту «Покращення доступу жителів малих громад до правової допомоги через використання новітніх технологій та залучення ресурсів органів влади» в дистанційному центрі надання первинної правової безоплатної допомоги відбулось перше on-line консультування населення за участі спеціалістів.

На запитання громадян відповідали начальник відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та систематизації Головного управління юстиції в Івано-Франківській області Н. Саведчук; головний спеціаліст відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та систематизації Головного управління юстиції в Івано-Франківській області К. Шумська; начальник юридичного відділу Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Р Вдовін; головний спеціаліст відділу контролю за призначенням пенсій Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області О. Михайлишин; головний спеціаліст юридичного відділу Головного управління Держземагенства в Івано-Франківській області І. Гуменюк; юрист Молодіжного громадського центру «Еталон» І. Русакова.

Наступне онлайн-консультування відбудеться за два тижні, проте запитання можна надсилати в будь-який зручний час зі сторінки pravo.mgcetalon.org.ua.