Навчальний курс для крафтовиків від EU4Business

До уваги підприємців Івано-Франківської громади, які мають сімейний бізнеc (крафтових виробників)

Запрошуємо підприємців Івано-Франківської міської територіальної громади (виробників крафтової продукції) пройти короткостроковий навчальний курс з ведення сімейного бізнесу..

Навчальний курс реалізується Громадським Центром ГО «Еталон» у співпраці з Департаментом економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради за підтримки програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», завдяки чому навчання буде повністю безкоштовним для всіх відібраних учасників.

Курс передбачає як теоретичний матеріал, так і індивідуальні консультації. 

Підприємці матимуть можливість поглибити свої знання та отримати новий досвід з питань маркетингу для бізнесу; психологічних аспектів підприємницької діяльності; основних принципів успіху бізнесу; масштабування бізнесу та аналізу ринку і конкурентів. 

 Також, особлива увага буде приділена питанням фандрайзингу для розвитку бізнесу та підготовці успішних проєктних заявок на розширення можливостей підприємницької діяльності.

Крім того, курсом передбачено обмін успішними практиками, он лайн зустріч із крафтовими виробниками Сумщини та візити на сімейні підприємства Івано-Франківська.

Реєстрація на курс буде відкрита найближчим часом. Слідкуйте за нашими подальшими оголошеннями. До участі буде відбрано приблизно 20-30 підприємців.

За детальною інформацією прохання звертатися в ГЦ ГО «Еталон» за телефоном 0503732207 Леся Аронець

Дата проведення курсу 27 травня – 27 червеня 2024 року  

Локація: коворкінг-центр для МСП в Івано-Франківську (м.Івано-Франківськ, вул.Шпитальна,3)

Навчальний курс з ведення сімейного бізнесу організований Громадським Центром ГО «Еталон» в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. 

 EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua