Зустріч із підприємцями Івано-Франківської громади

В Івано-Франківській громаді триває реалізація проєкту «Допомога Бізнес – асоціацій задля підтримки та розвитку підприємництва в селах у воєнний період», метою якого є підтримка та розвиток підприємницьких ініціатив в сільських населених пунктах на території громади.
Проєкт реалізує Громадська організація Громадський центр «Еталон» спільно з Івано-Франківською коаліцією малого і середнього бізнесу, Департаментом економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ-Україна).

З метою оцінки потреб локального бізнесу та визначення необхідної підтримки, яку може надати бізнес-асоціація та місцева влада, проведено зустріч із підприємцями сіл Узин, Колодіївка та Добровляни, в якій взяла участь заступниця директора Департаменту Надія Кромкач.

Відбулося обговорення проблем, які виникають у бізнесу, запропоновано шляхи їх вирішення. Підприємці подали пропозиції щодо покращення бізнес-клімату на території сільських громад.