На базі громадського центру «Еталон» розпочав роботу логістично-благодійний хаб

В цей важкий для всієї України воєнний час, рішенням Правління організації та за підтримки міжнародних партнерів і волонтерів на базі організації засновано і вже діє логістично-благодійний Хаб. Основним заданням підрозділу є логістика збору, перевезення та розподілення гуманітарної допомоги в місця компактного прихистку переселенців на території Івано-Франківської області та перенаправлення продукцї до найбільш потребуючих «гарячих» населених пунктів країни.

Наступним етапом діяльності Хабу буде юридичний та психологічний супровід переселенців та допомога в їх адаптації у громади за місцем проживання.

Більше інформації про поточні потреби та способи як можна долучитися до допомоги — вже найближчим часом на нашій офіційній веб-сторінці та у Facebook.

Нагадаємо, ГО « Громадський центр «Еталон» в 2014 році був засновником Регіонального штабу по роботі з внутрішньо переселеними особами. Спільно з Івано-Франківською ОДА та міжнародними партнерами ми допомогли близько 28 тисячам ВПО, які внаслідок початку бойових дій та репресій на Донбасі та у АР Крим, шукали прихистку та вирішили проживати на Прикарпатті.