Сформуємо пропозиції разом

В Івано-Франківській громаді триває адвокасі-кампанія з просування пріоритетів бізнесу до влади. Вона має на меті привернути увагу прийдешньої влади до потреб і запитів малого і середнього бізнесу та включає три складові:
1) виявити, що турбує івано-франківських підприємців
2) сформувати консолідовану позицію міської бізнес-спільноти та виробити спільні пропозиції, реалізація яких знаходяться в компетенції міської влади
3) прокомунікувати ці пропозиції до кандидатів у депутати до міської ради та кандидатів на міського голову з тим, щоб надалі у разі обрання міські посадовці працювали над створенням якісного бізнес-середовища у Івано-Франківській громаді.

Наразі відбулися зустрічі з підприємцями з різних індустрій (торгівля, надання послуг, туризм, готельна сфера, ресторанне господарство, ІТ-сектор, харчова промисловість та ін.). За результатами складено перелік пропозицій до прийдешньої влади. Також враховано ті проблеми, які були зібрані в ході опитування підприємців Івано-Франківська у січні-квітні 2020 року в рамках формування Індексу конкурентоспроможності міст України 2019/2020 (ІКМ). ІКМ складався Програмою USAID “Конкурентоспроможна економіка України”. Загалом всі пропозиції сформовані у 6 блоків.

Адвокасі-кампанію реалізує громадський центр «Еталон» у партнерстві з громадською організацією «Івано-Франківський регіональний центр» за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ).

Для того щоб виокремити пріоритетні заходи, просимо власників бізнесів (підприємців і власників / керівників підприємств) з Івано-Франківської громади приділити 4-5 хвилин для обрання до 5-ти (включно) пропозицій, які є найбільш важливими, або запропонувати свої. Опитувальник розміщено за цією адресою.