Запрошуємо на міжнародну конференцію, присвячену співпраці громади і влади у сфері надання адміністративних послуг

18-20 листопада 2015 року в м. Івано-Франківську відбудеться міжнародна конференція «Співпраця громади та влади задля підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг та наближення їх до європейських стандартів». Захід відбуватиметься в рамках проекту, що фінансується Європейським союзом та реалізується Молодіжним громадським центром «Еталон» спільно з Івано-Франківською ОДА та міжнародними партнерами.

Основними темами конференції будуть:

  • співпраця органів влади та місцевого самоврядування і громадських організацій в сфері надання адміністративних послуг;
  • поширення кращих практик та обмін досвідом надання адміністративних послуг в Україні та країнах ЄС;
  • розвиток електронного урядування.

            До участі в конференції запрошуємо зацікавлених представників громадських організацій, які працюють у вказаних сферах.

Подати заявку на участь в конференції можна за допомогою онлайн-анкети до 8 листопада 2015 року. Кількість місць обмежена, відбір учасників відбуватиметься згідно заповнених анкет.

В рамках конференції відбудуться виступи запрошених експертів з регіонів України, а також з Естонії, Польщі, Словаччини, Угорщини, дискусії в робочих групах за трьома основними напрямками, ознайомчі поїздки до Центрів надання адміністративних послуг —учасників Мережі, створеної в рамках реалізації проекту.

Матеріали виступів заплановано видати окремою збіркою, яку буде розповсюджено як серед учасників конференції, так і в мережі інтернет — для всіх, зацікавлених даною темою, осіб.

Розроблені у робочих групах рекомендації стануть основою для підсумкової резолюції, що буде направлена до центральних та місцевих органів влади.

Транспортні витрати, проживання та харчування у м. Івано-Франківську під час конференції будуть відшкодовані з коштів проекту «Підвищення якості та ефективності адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади та влади», що фінансується Європейським союзом.

За детальною інформацією щодо умов участі у конференції будь-ласка звертайтесь по e-mail [email protected] або за телефонами (097) 246-05-92, (050) 599-29-38