Відбулась робоча зустріч представників МГЦ «Еталон» та Івано-Франківського IT-Кластеру

15 квітня відбулася зустріч представників Молодіжного громадського центру «Еталон» та ініціаторів громадського об’єднання найбільших IT-компаній Івано-Франківська «IT-кластер». Учасники обговорили актуальні питання співпраці в галузі IT-освіти, розвитку електронного урядування в Івано-Франківській області, залучення приватного бізнесу до втілення громадських ініціатив та можливі напрямки співпраці в рамках створення мережі бізнес-асоціацій в Івано-Франківській області.

Голова правління МГЦ «Еталон» Леся Аронець розповіла про основні напрямки діяльності організації, діючі проекти та заплановані ініціативи. Також представила важливий для бізнесу проект USAID “Впевнений бізнес-заможна громада”, його мету і завдання. В свою чергу представники IT-компаній поділилися своїми ідеями та напрацюваннями в рамках створення та розвитку «IT-кластеру», окреслили основні проблеми, з якими стикаються івано-франківські компанії, що працюють в галузі комп’ютерних технологій та прагнення до розвитку громади.

Учасники зустрічі окреслили напрямки для співпраці та перспективи майбутніх спільних проектів для реалізації на теренах міста та області