Переселенців навчатимуть як шукати роботу

6 березня 2015 р. у м. Івано–Франківську, за адресою: вул. Набережна 34б у приміщені Івано-Франківського міського центру зайнятості об 11.00 відбудеться семінар–тренінг для внутрішньо переміщених осіб та представників місцевої громади на тему: «Техніка пошуку роботи. Поведінка на ринку праці». Захід буде організований у рамках проекту «Сила – в порозумінні та єдності громади та ВПО», що імплементується МГЦ «Еталон» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

До проведення семіру–тренінгу будуть залучені досвідечнні експерти – учасники «Мобільної групи» проекту, основним завданням якої є проведення навчально–методичних занять, надання необхідних психологічних та юридичних консультацій.

Метою заходу є соціалізація осіб із числа ВПО із місцевою громадою та надання необхідних знань та набуття практичного досвіду у пошуку роботи. Учасниками семінару–тренінгу стануть представники групи ВПО та представники локальної громади, котрі є наразі безробітними та знаходяться у пошуку роботи.

Довідково: Проект «Сила – в порозумінні та єдності громади та ВПО» реалізується  МГЦ «Еталон» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Мета проекту: Створення умов для соціально–психологічної адаптації ВПО на території Івано-Франківської області та налагодження конструктивного діалогу в громаді. Локація проекту: Івано-Франківський регіон (5 районів компактного поселення представників групи ВПО: м. Калуш, м. Долина, м. Коломия, м. Надвірна та м. Івано-Франківськ) Цільова група проекту: представники групи ВПО та місцевої громади. Термін реалізації проекту – 4 місяці.