Відбулося засідання робочої групи по створенню мережі ЦНАП

3 липня 2014 року відбулося засідання робочої групи проекту «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади і влади», що реалізовується в області Молодіжним громадським центром «Еталон» у партнерстві з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією.

У заході взяли участь голова правління МГЦ «Еталон», керівник проекту Леся Аронець, заступник директора департаменту економіки Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Шкунда та директори Центрів надання адміністративних послуг Надвірнянського, Коломийського та Калуського районів, на території яких реалізується проектна ініціатива. Учасники обговорили проміжні результати та підвели підсумки першого етапу реалізації проекту.

Як зазначила Леся Аронець, за час реалізації першого етапу закладена дуже добра організаційна база для ефективної роботи Центрів надання адміністративних послуг в області, а також налагоджена система взаємодії між владою та громадою.

На засіданні робочої групи також було розглянуто звіт за результатами проведеного у ЦНАПах соціологічного опитування, а також обговорено деталі підписання меморандуму про створення Мережі ЦНАПів. Представлення новоствореної в рамках проекту першої регіональної Мережі Центрів надання адміністративних послуг та публічне представлення результатів проекту відбудеться 9 липня 2014 року в Івано-Франківську.

[nggallery id=13]