Тренінг для журналістів традиційних ЗМІ Прикарпаття «Підвищення ефективності діяльності та професійний розвиток журналіста з використанням нових комунікаційних технологій»

12-13 листопада Молодіжний центр «Еталон» в рамках реалізації проекту «Підвищення ефективності діяльності традиційних ЗМІ через застосування новітніх інформаційних технологій» організовує другий тренінг для журналістів традиційних засобів масової інформації Прикарпаття «Підвищення ефективності діяльності та професійний розвиток журналіста з використанням нових комунікаційних технологій».Мета тренінгу: отримання нового досвіду, вмінь, знань та навичок у сфері діяльності ЗМІ з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій як ефективних інструментів для виходу журналістики Прикарпаття на якісно новий рівень.

Тренерський склад:
Тарас Кобець – експерт проекту, головний редактор регіональних інтернет-виданнь «NEWS.IF.UA» та «ifPortal.net», журналіст, тренер, фахівець з питань розвитку інтернет-ЗМІ (м. Івано-Франківськ)
Остап Малашняк – керівник напрямку розвитку бренда комунікаційної компанії FRESHPR (м. Львів), журналіст, професійний тренер.
Олена Дуб – медіа-координатор в інституті Медіаправа, журналіст, тренер (м. Київ)

Захід відбудеться в конференц-залі культурно-мистецького центру “Є” (м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 31, 4 поверх.)

Початок о 9.00. З програмою тренінгу можна ознайомитися за цим посиланням