МГЦ «Еталон» допомагає молоді адаптуватись до дорослого життя

Молодіжний громадський центр «Еталон» нещодавно відсвяткував 9 років своєї діяльності. «Головна ідея МГЦ – допомога молоді у реалізації своїх прав і можливостей, підготовка до конкурентного вибору свого місця в житті, сприяння соціально-економічним, правовим, психологічним, творчим, національно-культурним адаптаціям молоді в сучасному етапі»,- вважає директор МГЦ «Еталон» Мар’яна Озорович.

Основними видами діяльності організації є надання тренінгових та консультативних послуг, надання інформації та випуск публікацій з різноманітної тематики, проведення досліджень та оцінок, представлення, лобіювання та захист інтересів громадянського суспільства.

МГЦ «Еталон» працює в чотирьох напрямках: « Школа успіху» – для дітей віком від 7 до 17 років; «Рада молодих підприємців» – для молоді до 35 років; Тренерсько-консультаційний центр та Центр міжнародної співпраці та євроінтеграції.

На рахунку Молодіжного громадського центру “Еталон” більше чотирьох десятків реалізованих проектів, з яких 29 – міжнародні. Проекти МГЦ «Еталон» торкалися різних сфер суспільного життя: місцеве самоврядування, розвиток приватних бізнес-ініціатив та молодіжного підприємництва, протидія корупції та захист навколишнього середовища, правова освіта молоді, організація міжнародних конференцій та обмін досвідом.

Через три дні делегація Івано-Франківської області, у складі якої два представники МГЦ, вирушає в Азербайджан для передачі азербайджанським колегам позитивного досвіду у розвитку підприємництва.

За матеріалами news.if.ua