Понад 300 власників садиб долучились до створення портрету туриста

Громадська організація Громадський центр “Еталон“ , Університет Короля Данила, та Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА поєднали свої зусилля, підписали Меморандум про співпрацю, що ефективно вплинуло на виконання завдань проєкту.

Метою проєктної ініціативи «Портрет туриста очима власників садив в період пандемії» є розвиток внутрішнього туризму та підвищення соціально-культурної активності населення України та реалізується за підтримки Українського культурного фонду #УКФ.

В рамках виконання завдань проєкту було проведено опитування понад 300 власників садиб, що приймають гостей уВерховинському, Косівському районах та Яремчанської міської ради Івано-Франківської області, досліджено, як вплинув карантин на їх діяльність у 20020р, «сформовано» бачення власників садиб щодо туристів, яких вони бачать у своїх оселях в прийдешньому році. За бажанням, власники садиб мали можливість долучитися до он –лайн  інтенсив курсів на теми:

«Диджиталізація для власників сільських садиб» 

«Фінансова та податкова звітність для власників зелених садиб»

«Як підвищити якість туристичного сервісу/послуг гостинності?»

та отримати онлайн та офлайн консультації з юридичного захисту, питань фінансової та податкової грамотності та підняття якості послуг гостинності для власників сільських зелених садиб.

Довідково: Проєкт «Портрет туриста очима власників садиб в період пандемії» реалізується за підтримки Українського культурного фонду. Позиція Українського культурного фонду може не збігатись з думкою авторів.

Український культурний фонд — державна установа, створена у 2017 р. як нова модель надання на конкурсних засадах державної підтримки та промоції ініціатив у сфері культури та креативних індустрій. Діяльність Фонду, відповідно до чинного законодавства, є невід’ємною частиною політики і визначених пріоритетів діяльності Міністерства культури та інформаційної політики України. сайт: ucf.in.uafacebook: https://www.facebook.com/ucf.ua/