Пропозиції для кандидатів до органів місцевго самоврядування від підприємців

Малий і середній бізнес Івано-Франківська формує низку вимог, щоб передати майбутній міській владі свої пропозиції, спрямовані на покращення бізнес-середовища в громаді.

У вівторок, 18 серпня 2020 року, о 14:00 годині на літній терасі 2-го поверху кінотеатру «Люм’єр» (м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 3) відбудеться пресконференція, присвячена старту адвокасі-кампанії з просування пріоритетів Івано-Франківського бізнесу напередодні виборів органів місцевої влади 2020 року.

Метою адвокаційної кампанії є напрацювання, напередодні жовтневих виборів, спільних пропозицій для майбутньої місцевої влади, аби впровадити реформи у сфері розвитку підприємництва в Івано-Франківській громаді.

Участь у пресконференції візьмуть керівниця проєкту Наталія Кобильчак, координаторка проєкту, Голова правління ГО «Громадський центр «Еталон» Леся Аронець і представники міської влади.

До участі в пресконференції запрошуємо представників засобів масової інформації, малого та середнього бізнесу, а також громадського сектору.

Контактна особа:
Тетяна Розвадовська, менеджер із комунікацій, тел. (095) 05 69 180, e-mail: [email protected]

Адвокасі-кампанія впроваджується за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ). Окремі думки, висловлені в публікаціях (під час заходу), зображають особисту позицію авторів і можуть не збігатися з поглядами уряду США та Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ).