Другий тур майстер-класу з гончарства

Другий тур майстер-класу з гончарства, в рамках реалізації міжнародного проекту “СВІТ КАРПАТСЬКИХ РОЗЕТ – ЗАХОДИ ІЗ ЗБЕРЕЖЕННЯ УНІКАЛЬНОСТІ КУЛЬТУРИ КАРПАТ» пройшов піднесено і на одному подиху!

Учасники мали можливість розширити пізнання про гуцульський колорит гончарства, про багатство та різноманіття народних майстрів Косівщини. До заходу долучилися студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи — майбутнім авторам і розробникам нових туристичних маршрутів та студентам — кафедри дизайну, архітектури і містобудування Університету Короля Данила.

Молоді люди надихалися на нові бачення і дизайнерські проекти які зможуть реалізувати в Центрі культурної спадщини у Косові.
Щиро вдячні милим косівчанкам — Ірині Радиш та Ірині Дібровській, які передали свою закоханість у Гуцульський край під час спілкування і ознайомлення з діяльністю Косівського комунального підприємства « Інформаційно- туристичного центру» та особлива подяка Роксолані Барчук — секретарю Косівської районної ради за прийом та гостинність!

Учасники Програми І туру майстер-класу, викладачі та студенти УКД мали можливість доторкнутися до першоджерел українського мистецтва — народних ремесел, колекції гончарних виробів, музичних інструментів та культових речей в Національному музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського і поспілкуватися з екскурсоводом п. Оксаною в місті Коломиї.

Смачно пообідати та поласувати коломийські смаколики і з новими баченнями про майбутні проекти приїхали до рідного Франківська
Дякуємо майсту-гончару Сергію Дутці за доведення до «шедевру» наших керамічних витворів! Вони стали — ЧУДОВИМИ!
І щира дяка всім за хороший настрій і нові бачення 

Ми всі разом можемо творити і змінювати СВІТ навколо, змінюватися САМИМ… не забуваючи про здобутки наших пращурів, і це ВЕЛИКА СИЛА