До уваги учасників конкурсу мікрогрантових проектів «Село. Кроки до розвитку»!

Дякуємо вам за надіслані Аплікаційні форми та бізнес-плани для участі у конкурсі мікрогрантових проектів «Село. Кроки до розвитку» (Західні регіони 2019р), за підтримки ПрАТ «Миронівський хлібопродукт». Цінуємо ваше бажання діяти та впроваджувати зміни для громад у ваших селах.

Раді повідомити, що захист бізнес-планів для грантистів – мешканців Івано-Франківської області відбудеться 29 липня  2019 р. в приміщенні залу засідань Івано-Франківської ОДА за адресою: м.Івано-Франківськ, вул Грушевського 21, 7 поверх, каб. 700. Початок об 10.00 год

Для грантистів – мешканців Тернопільської та Хмельницької областей захист бізнес-планів відбудеться 30 липня 2019 року в приміщенні залу засідань Тернопільської ОДА, за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8 поверх, каб. 824. Початок об 10.30

Всіх учасників співбесіди просимо мати при собі документи, що засвідчують особу, підготувати презентацію, згідно поданої Аплікаційної форми у форматі PowerPoint (до 5- 7 слайдів) та іншу візуалізацію майбутнього бізнесу.

Для грантистів, діяльність якиих не співпадає з  основим місцем локації (пропискою) слід мати з собою підтверджуючі документи (Договір оренди, лист від сільради чи власника обєкту тощо).

Бажаємо всім успіхів!