Конкурс мікрогрантових проектів для сільських мешканців «Село: кроки до розвитку» 2019

Конкурс «Село:Кроки до розвитку» Західні регіони 2019 оголошено!

Щоб стати учасником конкурсу “Село:Кроки до розвитку”, потрібно:

  1. до 30 червня 2019 року заповнити он-лайн заявку про участь у конкурсі (нижче на цій сторінці);
  2. за бажанням – взяти участь в інформаційному семінарі щодо умов конкурсу у вашому райцентрі (слідкуйте за оголошеннями на нашому сайті);
  3. завантажити і заповнити аплікаційну форму згідно із поданими у ній вказівками (нижче на цій сторінці).
  4. до 30 червня 2019 року подати заповнену аплікаційну форму в електронному вигляді на адресу [email protected] та відправити один роздрукований екземпляр за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Крива 4а, ГО «Громадський центр «Еталон»
  5. очікувати на запрошення до презентації поданого бізнес-плану на засіданні конкурсної комісії;
  6. протягом 10 днів від дня проведення конкурсу дізнатись про результат конкурсу на нашому сайті

Бажаємо Вам перемоги!

Аплікаційні форми і заяви

Щоб завантажити, натисніть на назву документа:

  1. Положення
  2. Аплікаційна форма
  3. Методика підготовки бізнес-плану

Для інформації:

Конкурс «Село. Кроки до розвитку» спрямований на стимулювання соціальної активності у сільських громадах та має на меті підтримку кращих бізнес-ініціатив громадян, зокрема у розвитку соціально-економічного, культурного та туристичного потенціалу краю.

30 переможців конкурсу отримають від ПАТ «МХП» грант (безповоротна фінансова допомога) на реалізацію проекту на підставі укладених договорів в затвердженому експертною радою розмірі. У склад експертної ради увійдуть представники партнерів проекту, обсяг фінансування на один проект складатиме 50 000 гривень.

Мета проекту

підтримка ініціатив недержавних громадських об’єднань (НГО) та ініціативних груп громадян і/або фізичних осіб – підприємців з розвитку громад, та забезпечення самозайнятості мешканців Івано-Франківської, Тернопільської та Хмельницької областей в їх прагненні до самоорганізації для захисту прав і інтересів громадян у стосунках з органами місцевої влади, до зміни на краще існуючих бюрократичних та формальних норм взаємодії урядовців місцевої влади з громадськістю в період проведення реформ

Географія проекту

До участі у проекті запрошуються мешканці Рогатинського, Городенківського, Коломийського, Снятинського, Тлумацького, Тисменицького районів Івано-Франківської області, Бережанського, Збаразького, Кременецького, Лановецького, Монастирицького районів Тернопільської області, Ізяславського, Білогірського та Теофіопольського районів Хмельницької області, що проживають або ведуть господарську діяльність на території населених пунктів, вказаних у документі за цим посиланням.

Бюджет проекту

Сума фінансування з боку грантонадавача не може перевищувати 50 000 гривень.

При цьому бюджет кожної окремої заявки довільний, сума власного внесу заявника не обмежується.

хто може бути учасником проекту

  •  громадські організації
  • ініціативні групи громадян
  • підприємці

проекти мають відповідати одному або декільком з таких напрямків:

  • поширення практик розвитку сільських громад та розвитку сільських територій, ефективних соціальних технологій розвитку села, сільського зеленого туризму, екологічного будівництва та діяльності сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів;
  • економічна самоорганізація сільських мешканців та створення умов для самозайнятості (підтримка в створенні сімейних ферм, сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів);
  • впровадження європейських підходів до розвитку сільських територій – самодостатності використання сільських ресурсів, диверсифікації і збереження засобів до існування та розвитку, біодиверсифікації, використання відновлювальних та енергоощадних джерел енергії та розвитку потенціалу громад.

За додатковою інформацією щодо конкурсу будь ласка звертайтеся за адресою [email protected].

Довідкова інформація

МХП – це провідна компанія з промислового виробництва курятини в Україні з найбільшою часткою ринку і високою пізнаваністю брендів. МХП контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових і олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м’яса птиці (зокрема через франчайзингові точки МХП).

https://mhp.com.ua