Конкурс мікрогрантових проектів для мешканців сільської місцевості

Чудова новина для мешканців сіл Прикарпаття та Тернопільщини: ПАТ Миронівський Хлібопродукт оголошує початок чергового конкурсу «Село: кроки до розвитку», який з цього року охопить Івано-Франківську та Тернопільську області також! Партнером конкурсу у цих регіонах є Громадський центр «Еталон».

Позмагатися за фінансування власних проектів в розмірі до 50 000 гривень можуть жителі сільської місцевості, які прагнуть почати справу або розвинути вже існуючий бізнес. Важлива умова отримання гранту – соціальна складова проекту: кандидат має пояснити, як реалізація його ідеї вплине на покращення якості життя в його селі чи селищі.

Загальна інформація, детальні умови проведення та аплікаційна форма для учасників конкурсу мікрогрантових проектів «СЕЛО: Кроки до розвитку. Західні регіони 2018» — за посиланнями нижче:

Загальна інформація для учасників про проведення конкурсу мікрогрантових проектів «СЕЛО: Кроки до розвитку. Західні регіони 2018»

Положення про поведення конкурсу мікрогрантових проектів «СЕЛО: Кроки до розвитку. Західні регіони 2018»

Аплікаційна форма для учасників конкурсу мікрогрантових проектів «СЕЛО: Кроки до розвитку. Західні регіони 2018»

Із новинами та публікаціями на тему проведення конкурсу мікрогрантових проектів «СЕЛО: Кроки до розвитку. Західні регіони 2018» можна ознайомитися за цим посиланням.

За додатковою інформацією щодо конкурсу будь ласка звертайтеся за адресою [email protected].