В Сумах відбулись тренінги для учасників програми #IES

6-7 жовтня голова правління ГО Громадський центр «Еталон», консультант з питань психології бізнесу Леся Аронець в м. Суми провела тренінги із психології бізнесу в рамах магістерської програми #IES.

Перший модуль: «Психологія підприємницької діяльності» — кожен провів самооцінку себе як підприємця, розібрали плюси та мінуси підприємницької діяльності, отримали заряд на подальшу роботу.

Другий модуль: «Лідерство та бізнес» — ставили «правильні» питання щодо самооцінки особистості та копались кожен в своєї особистості, визначили лідерство за допомогою п’яти пальців на руці, грались в рольові ігри, дарували один одному подарунки.

Третій модуль: «Чи потрібно управляти часом?» — Навіщо планувати? Навіщо потрібно слідкувати за часом? В середньому людині дарують 610 000 годин… Чи задоволені ви своїм становищем в житті? – Колесо життя!

Четвертий модуль «Як ставити цілі та їх досягати ?»: Чого я хочу досягнути? Коли я хочу це досягнути? Як я хочу цього досягнути? Що мені для цього потрібно? Чим я готовий заради цього пожертвувати?