Представники ГЦ «Еталон» взяли участь у засіданні Ради підприємців м. Івано-Франківська

15  лютого в приміщенні Українсько-Канадський МБЕРІФ «Бізнес-центр» відбулось засідання Ради підприємців м.Івано-Франківська. Представники ГО «Громадський центр «Еталон» є членами цього дорадчого органу з 2008 року. Про план діяльності Ради підприємців на 2017 рік розповів присутнім голова Ради підприємців Петро Строїч.

Начальник управління праці Наталія Дмитраш та начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці в Івано-Франківській області Іванна Дубнюк ознайомили підприємців про нововведення та зміни в трудовому законодавстві та відповідальність за порушення законодавства про працю, фінансові санкції.

Про особливості нарахування та сплати ЄСВ у 2017 році учасники засідання дізналится від начальника ДПІ у м.Івано-Франківськ Любомира Слободяна.

Заступник начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Володимир Устинський ознайомив із особливостями цьогорічної акції вшанування лідерів економічного розвитку міста «Тріумф-2016».

Олена Зварич, за ініціативи ГО «Громадський центр «Еталон» розповіла про аналіз стейкхолдерів на ринку за методом Ф. Фукуями.