У Івано-Франківську відбувся День кар’єри PROFITDAY

День кар'єри PROFITDAY
У Івано-Франківську відбувся День кар'єри PROFITDAY

За співпраці ГО «Громадський центр «Еталон», ГО «Івано-Франківський ІТ- кластер», Івано-Франківського міського центру зайнятості та Університету Короля Данила в м. Івано-Франківську 10 листопада 2016 року відбувся захід, що є складовою Всеукраїнської молодіжної акції вакансій та кар’єри «ДЕНЬ КАР’ЄРИ/ PROFITDAY».

Даний проект – це цикл заходів, які охоплюватимуть більше, як 15 областей України і поєднають у собі ярмарки вакансій, тренінги від провідних роботодавців та виставки всеукраїнських та регіональних компаній. Основною цільовою авдиторією проекту є молодь та внутрішньо переміщені особи.

Молодь належить до тієї вразливої групи населення, яка найбільш страждає від воєнних дій на сході України і є найбільш мобільною групою серед внутрішньо переміщених осіб. Це в першу чергу стосується студентства та безробітної молоді. Вирішення проблеми працевлаштування є важливим і для безробітної молодої людини і для молодих осіб, які вимушено переїхали. 90% внутрішньо переміщених осіб називають основною проблемою – це працевлаштування.

Метою заходу є впровадити ефективний механізм налагодження діалогу між роботодавцями та безробітною молоддю, через проведення галузевих ярмарок вакансій та кар’єри. Пріоритетною сферою є інформаційні технології.