На Прикарпатті створять Центри підприємливості учнівської молоді

Центри підприємливості учнівської молоді
Центри підприємливості учнівської молоді

«Центри підприємливості учнівської молоді» допоможуть створити сприятливе середовище для розвитку підприємницьких ініціатив, конкурентоспроможності та самозайнятості молоді.

Такою є мета проектної ініціативи, що реалізуватиметься спільно громадською організацією «Громадський центр «Еталон» спільно з Івано-Франківським центром практичної психології і соціальної роботи при Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, за сприяння Департаменту економіки Івано-Франківської ОДА на виконання завдань «Стратегії розвитку Івано-Франківської області на період до 2020 року» (Стратегічна ціль 4. Розвиток людських ресурсів, завдання 4.1.1; 4.1.2 та 4.2.2.і 4.2.3).

Пілотний проект «Центри підприємливості учнівської молоді» заплановано впровадити в загальноосвітніх навчальних закладах області в 2016-2017р. А 21-24 вересня 2016 року 15 майбутніх керівників Центрів пройшли тренінговий курс та отримали навчальну програму та методичні рекомендації щодо втілення проекту в навчальних закладах області.