Круглий стіл – презентація Івано-Франківської “BUSINESS AGENDA”

22 червня 2016 р. об 11:00 год. у приміщенні Туристично-інвестиційного центру (вул. Галицька, 4а / Ратуша) відбудеться круглий стіл за участі представників Коаліції малого та середнього бізнесу Івано-Франківщини,  Ради підприємців м. Івано-Франківська, органів влади та місцевого самоврядування.

Круглий стіл організовується Молодіжним громадським центром “Еталон” в рамках проектної ініціативи “Розробка та впровадження Івано-Франківської “BUSINESS AGENDA”” за сприяння Центру міжнародного приватного підприємництва CIPE.

На заході буде презентовано порядок денний від бізнесу до місцевої влади та подальший план дій щодо покращення бізнес-середовища в місті.

Довідково: Молодіжний громадський центр «Еталон» з травня по жовтень 2016 р. реалізовує проектну ініціативу «Розробка та впровадження Івано-Франківської “BUSINESS AGENDA“» в рамках програми  Представництва Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE – Україна)  «Розвиток спроможності українських бізнес-об’єднань, ТПП та аналітичних центрів щодо спільного формування та просування місцевого порядку денного бізнесу». Метою даної ініціативи є прискорення реалізації реформ у сфері малого та середнього бізнесу на місцевому рівні шляхом формування і просування Порядку денного «BUSINESS AGENDA» в м. Івано-Франківську за консолідованої участі представників громадського сектору.