Фокус-група у рамках проектної ініціативи «Розробка та впровадження Івано-Франківської “BUSINESS AGENDA”»

30 травня в Івано-Франківську відбулася фокус-група із представників бізнесу міста Івано-Франківська у рамках проектної ініціативи «Розробка та впровадження Івано-Франківської “BUSINESS AGENDA”» за сприяння Центру міжнародного приватного підприємництва CIPE.

«Ми шукаємо больові точки бізнесу і намагаємося знайти шляхи їх ліквідації, – зазначила керівник проекту, Олена Зварич, – згодом, шляхом адвокасі-кампанії будемо просувати інтереси бізнесу та наполягати на врахуванні думки підприємців».

Під час зустрічі учасники обговорили проблеми бізнесу, шляхи та можливості їх вирішення, а також запропонували нові методи та шляхи реалізації проектів, спираючись на міжнародний досвід.

DSC_1654 DSC_1660 DSC_1669 DSC_1676 DSC_1677 DSC_1679 DSC_1684

 

Довідково: Молодіжний громадський центр «Еталон» з травня по жовтень 2016 р. реалізовує проектну ініціативу «Розробка та впровадження Івано-Франківської “BUSINESS AGENDA“» в рамках програми  Представництва Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE – Україна)  «Розвиток спроможності українських бізнес-об’єднань, ТПП та аналітичних центрів щодо спільного формування та просування місцевого порядку денного бізнесу». Метою даної ініціативи є прискорення реалізації реформ у сфері малого та середнього бізнесу на місцевому рівні шляхом формування і просування Порядку денного «BUSINESS AGENDA» в м. Івано-Франківську за консолідованої участі представників громадського сектору.