Засідання робочої групи з питань формування та промоції місцевого порядку денного бізнесу

Молодіжний громадський центр “Еталон” спільно з Івано-Франківською регіональною коаліцією малого та середнього бізнесу отримали грантову підтримку від Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE), в рамках конкурсу міні-грантів з питань формування та промоції місцевого порядку денного бізнесу (Business Agenda).

Основним результатом діяльності проекту має стати розроблений коаліцією “Порядок денний бізнесу міста Івано-Франківська”, положення якого будуть враховані органами місцевої влади у програмах місцевого розвитку та інших рішеннях на місцевому рівні. Формування Порядку денного буде проведено із широким залученням представників бізнес-середовища, аналітичних/освітніх/експертних установ та представників місцевої влади.

У рамках проектної ініціативи, 12 травня 2016 р. відбулося перше засідання робочої групи регіональної коаліції МСБ з формування та промоції місцевого порядку денного бізнесу. Учасники зустрічі обговорили і погодили план дій щодо впровадження І етапу проекту, визначилися з термінами та аудиторією перших публічних заходів.

Зокрема, голова Ради підприємців Івано-Франківська, Петро Строїч, від імені підприємців міста висловив безумовну підтримку у формуванні “Business Agenda для міста Івано-Франківська” та реалізації заходів проекту.

Голова правління МГЦ “Еталон”, Леся Аронець, нагалосила на необхідності плідної та інтенсивної роботи для формування об’єктивного, дієвого та комплексного документу, що зміг би сприяти у моделюванні комфортного бізнес-середовища міста.

Дати проведення наступних заходів в рамках проекту будуть оприлюднені найближчими днями на наших веб-ресурсах.

92d5269e-797b-4dbb-a727-24d658335605 da76f721-47c3-412e-a153-648dcf9b42db

Довідково: Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) зміцнює демократію в усьому світі через розвиток приватного підприємництва та ринкові реформи. CIPE – один з чотирьох головних інститутів Національного фонду розвитку демократії (США) і некомерційний філіал Торгової палати США. Більше 25 років CIPE працює з лідерами ділового співтовариства, політиками і журналістами, створюючи інститути громадянського суспільства, життєво необхідні для існування демократичного суспільства.