В Івано-Франківську обговорили проблему психологічної безпеки особистості

26 листопада 2015 р. представники МГЦ «Еталон» спільно із працівниками Управління ДСНС України в івано-Франківській області взяли участь у круглому столі на тему: «Психологічна безпека особистості в умовах суспільно-політичної нестабільності», що відбувався в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

Організаторами заходу виступили кафедра політології, кафедра соціальної психології та науковий інформаційно-аналітичний центр НАТО ПНУ ім. В. Стефаника.

Голова правління МГЦ «Еталон» Леся Аронець докладно розповіла про особливості роботи із внутрішньо переміщеними особами: соціальні та психологічні аспекти. Також учасниками круглого столу було цікаво дізнатись про те, як був створений та за яким принципом функціонує Регіональний штаб по  роботі із ВПО. Хорошим сюрпризом для студентів і працівників кафедри ПНУ ім. В. Стефаника стало те, що пані Леся запропонувала можливість проходження практики для отримання необхідних навичок під керівництвом практикуючих психологів групі із 10 найвмотивованіших студентів.