Прес-конференція: івано-франківський бізнес висуває вимоги до кандидатів до місцевих рад

У четвер, 06 серпня, об 11.00 год. за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 15, ІІІ поверх, (конференц-зала) відбудеться прес-конференція представників малого і середнього бізнесу, які розпочинають адвокасі-кампанію з просування пріоритетів і пропозицій реформ від підприємців напередодні місцевих виборів – 2015.

Захід проходить за підтримки проекту USAID «Впевнений бізнес – заможна громада», що впроваджується Центром міжнародного приватного підприємництва. Регіональним партнером проекту на Івано-Франківщині є молодіжний громадський центр «Еталон».

До участі у прес-конференції запрошуються представники засобів масової інформації, малого і середнього бізнесу, а також громадського сектору.

Учасники прес-заходу дізнаються про місцеві ініціативи щодо об’єднання бізнес-спільноти задля вироблення «пакету вимог» до кандидатів на місцевих виборах.

Проект USAID «Впевнений бізнес — заможна громада» сприяє внесенню, ухваленню та впровадженню невідкладних реформ у сфері боротьби з корупцією та покращення бізнес-середовища для малих та середніх підприємств в Україні. Проект впроваджується Центром міжнародного приватного підприємництва (СIPE).

Американський народ, через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу понад 50 років. В Україні допомога USAID надається у таких сферах, як економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. В Україні Агентство США з міжнародного розвитку надає технічну та гуманітарну допомогу починаючи з 1992 року. За додатковою інформацією про програми USAID в Україні звертайтеся до Відділу USAID із зв’язків із громадськістю за телефоном +38 (044) 521-5741, на Інтернет-сторінку http://ukraine.usaid.gov або на сторінку у соціальній мережі Фейсбук: www.facebook.com/USAIDUkraine