Переселенцям допоможуть соціалізуватись через комунікаційні майданчики у Коломиї, Долині та Надвірній

У період із 13 по 19  травня 2015 р. у містах Коломия, Долина та Надвірна на базі центральних районних бібліотек, 0 15.00 год. буде проведено “Комунікаційні майданчики”. До участі у заході планується залучити осіб із числа ВПО та представників локальної громади. Тематикою заходу обрано «Цінності сім’ї», в рамках “Тижня сім’ї  на Прикарпатті”.

Співорганізаторами комунікаційного майданчику у локаціях проекту є представники Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА, працівники бібліотек, експерти «Мобільної групи» МГЦ «Еталон» та ГО “Сім’я майбутнього”.

Метою заходу є соціалізація осіб із числа ВПО із місцевою громадою, шляхом проведення просвітницької кампанії серед внутрішньо переміщених осіб та сприяння у прискореній адаптації через популяризацію місцевих традицій та родинних цінностей на Прикарпатті.

Довідково: Проект «Сила – в порозумінні та єдності громади та ВПО» реалізується  МГЦ «Еталон» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Мета проекту: Створення умов для соціально–психологічної адаптації ВПО на території Івано-Франківської області та налагодження конструктивного діалогу в громаді. Локація проекту: Івано-Франківський регіон (5 районів компактного поселення представників групи ВПО: м. Калуш, м. Долина, м. Коломия, м. Надвірна та м. Івано-Франківськ) Цільова група проекту: представники групи ВПО та місцевої громади. Термін реалізації проекту – 4 місяці.