Комунікаційні майданчики – як платформа для порозуміння та єдності громади та внутрішньо переміщених осіб (ВПО) на Прикарпатті

У період із 7 до 25 квітня 2015 р. у Івано-Франківську, Калуші, Долині, Надвірній, Коломиї, будуть організовані інформаційно-просвітницькі та культурні заходи для ВПО та громади Прикарпаття. Серед планованих заходів проведення тематичних вечорів, круглих столів, майстер–класів, тематичних зустрічей.

Співорганізаторами комунікаційних майданчиків є представники служби Обласного центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді (ОЦСССДМ) та їх районні підрозділи.

Метою заходів є соціалізація осіб із числа ВПО із місцевою громадою, шляхом активної участі у спільних заходах.

Учасниками заходу стануть представники групи ВПО, що проживають на території  Івано-Франківської області та  представники  регіональних НГО та локальної громади.

Довідково: Проект «Сила – в порозумінні та єдності громади та ВПО» реалізується  МГЦ «Еталон» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Мета проекту: Створення умов для соціально–психологічної адаптації ВПО на території Івано-Франківської області та налагодження конструктивного діалогу в громаді. Локація проекту: Івано-Франківський регіон (5 районів компактного поселення представників групи ВПО: м. Калуш, м. Долина, м. Коломия, м. Надвірна та м. Івано-Франківськ) Цільова група проекту: представники групи ВПО та місцевої громади. Термін реалізації проекту – 4 місяці.