Досвід надання адміністративних послуг у Польщі: погляд з України

12 березня 2015 р., об 11:00 в Івано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і керівників державних підприємств, установ й організацій, за адресою вул. Незалежності, 46, відбудеться прес-конференція, присвячена результатам стажувального візиту делегації з Івано-Франківської області до Малопольського воєводства Республіки Польща.

Візит відбувався в рамках реалізації проекту «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади та влади», що фінансується Європейським Союзом. У Польщі учасники делегації вивчили досвід проведення адміністративних реформ у Польщі, а також ознайомились із принципами організації надання адміністративних послуг населенню органами державної влади та місцевого самоврядування.

Учасниками прес-конференції будуть: керівник проекту, голова правління МГЦ «Еталон» Леся Аронець, заступник директора Коломийської РДА Любов Михайлишин, директор Надвірнянського ЦНАП Ярослав Гундяк, директор Калуського ЦНАП Ярослава Гасяк.

Після прес-конференції буде проведено тематичний семінар «Надання адміністративних послуг» для керівників та адміністраторів районних, міських центрів надання адміністративних послуг.