Завершено відбір учасниць проекту «Бізнес у жіночі руки»

30 січня відбувся останній етап конкурсного відбору для участі у тренінгових навчань, що проводитимуться в рамках проекту «Бізнес у жіночі руки». Відповідно до поставлених завдань проекту, сформовано групу учасниць із 15 осіб, котрі як найкраще репрезентували себе.

Усім, хто взяв участь у конкурсі та заповнив аплікаційну анкету учасниці, щиро вдячні за участь та проявлену заківленість нашим проектом. Учасницям, котрі пройшли конкурсний відбір, буде повідомлено про це за контактним телефоном та електронною адресою.

Нагадаємо, проект «Бізнес у жіночі руки» отримав підтримку в рамках конкурсу «Перший крок до успіху», що проводився Міжнародним Благодійним Фондом «Український Жіночий Фонд». Проект реалізується за підтримки та співфінансування Молодіжного Громадського Центру «Еталон», керівник проекту — Мар’яна Пастриган.

Проект спрямований на підтримку малого та середнього бізнесу та залучення до підприємницької діяльності жінок. У форматі тренінгу дівчата та молоді жінки дізнаються як складати бізнес-плани, шукати інвесторів, як стати впевненими в собі, психологічні аспекти бізнесу, як правильно ставити цілі, тобто все для того щоб розпочати власну справу. А зустріч з успішними жінками Прикарпаття надихне їх попробувати себе в бізнесі, додасть мотивації та енергії для втілення своїх ідей в життя.