Представники МГЦ «Еталон» на Форумі української діаспори

17-28 серпня на Прикарпатті відбувається Форум української молоді діаспори «Франківськ-2014». Розпочався він у Ворохті табором молоді діаспори. Учасники табору протягом тижня спілкуватимуться на актуальні теми, братимуть участь у майстер-класах і тренінгах. Один із тренінгів на тему «Лідерство в громадських організаціях» сьогодні проведе голова правління МГЦ «Еталон» Леся Аронець.

У ФУМД візьмуть участь понад 100 учасників з близько 30 країн світу: Румунiï, Бoлгарiï, Словенії, Рoсiï, Вiрменiï, Грузiï, Бiлoрусi, Литви, Естoнiï, Швецiï, Нiмеччини, Канади, Чехiï, Нідерландiв, Іспанiï, Казахстану, Киргизстану, Хoрватiï, Сербiï, Швайцарiï, Япoнiï та ін.

Форум української молоді діаспори на Прикарпаттi проводитиметься вперше, буде наймаштабнішим та матиме найбільше представництво молоді з діаспори. В попередні роки ФУМД були проведені у Києві, Львові та Тернополі.

Організатором Форуму є Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій (СКУМО) за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури України, Світового Конгресу Українців, Іваноно-Франкіської ОДА, Івано-Франківських обласної та міської рад.