На Прикарпатті відзначать Всесвітній день гуманітарної допомоги

15 серпня з 12.00. до 15.00 з нагоди Всесвітнього дня гуманітарної допомоги відбудуться заходи для осіб, що прибули на Прикарпаття з АР Крим та районів проведення АТО.

Місце проведення: приміщення народного дому «Просвіта», (м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 18)

Організатор: Регіональний штаб з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО

Громадяни України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО, зможуть отримати кваліфіковані консультації з актуальних питань представників громадських організацій та органів виконавчої влади – медичної та соціальної сфери – будуть організовані медичні огляди та обстеження, надані психологічні та юридичні консультації. Також передбачена і культурна програма як для дітей так і для дорослих – майстер-класи, конкурси та екскурсії.

Управлінням ДСНС в області буде організована акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти», а також екскурсія в музей пожежно-рятувальної служби УДСНС в області, показ техніки та обладнання, які є на озброєнні у рятувальників.

У заходах також візьмуть участь представники департаменту охорони здоров’я, соціальної політики Івано-Франківської ОДА, благодійного фонду Івано-Франківської УГКЦ «Карітас», обласної організації Товариства Червоного Хреста України, обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, молодіжного громадського центру «Еталон».