У обласній бібліотеці продовжуються безкоштовні правові консультації

26 лютого 2014 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка в рамках проекту «Покращення доступу жителів малих громад до правової допомоги через використання новітніх технологій та залучення ресурсів органів влади» в дистанційному центрі надання первинної правової безоплатної допомоги відбулось чергове on-line консультування населення за участі спеціалістів.

На запитання громадян відповідали: начальник відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та систематизації Головного управління юстиції в Івано-Франківській області Н. Саведчук; спеціалісти головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Р. Бортник та Т. Шнайдер; головний спеціаліст юридичного відділу Головного управління Держземагенства в Івано-Франківській області Г. Шургот; голова правління Молодіжного громадського центру  «Еталон» Л. Аронець.

Наступні консультації відбуватимуться 12 та 26 березня в режимі skype-конференцій та безпосередньо в інтернет-центрі обласної універсальної наукової бібліотеки, а також в приміщеннях Снятинської, Надвірнянської, Рогатинської та Долинської районних бібліотек з 15.00 до 16.00.

Свої запитання можна надсилати на skype: libifua в зазначені дні та в будь-який час з веб-сторінки www.pravo.mgcetalon.org.ua.