Запрошуємо до участі у Координаційній раді

21 лютого в Управлінні ДСНС в області  під головуванням першого заступника начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Ігора Оксентюка відбулася спільна нарада щодо створення Координаційної ради з питань допомоги населенню області під час виникнення  надзвичайних ситуацій.

В роботі наради взяли участь: голова правління  Молодіжного громадського центру «Еталон» Леся Аронець, директор Департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Сергій Дерев’янко, начальник Управління сім’ї та молоді департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА Мар’яна Озорович, директор БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» Володимир Чорній, директор піар-агенції “PR Energy” Ганна Крисюк, працівники Управління ДСНС в області та представники ЗМІ.

В ході обговорення було прийнято рішення про створення Координаційної ради, затверджено Положення  про її діяльність та обрано персональний склад правління Координаційної ради, а саме: співголів, їх заступників та секретаря. Співголовами Координаційної ради  стали начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький та голова правління  молодіжного громадського центру «Еталон» Леся Аронець.

Одним із головних питань порядку денного було обговорення пропозицій щодо залучення громадських, благодійних та волонтерських організацій з питань надання допомоги постраждалим під час мирних акцій у місті Київ. Зокрема, Леся Аронець проінформувала про готовність угорських партнерів вже в найкоротші терміни направити до українських лікувальних закладів гуманітарну допомогу.

На завершення всі присутні домовилися про надання в найкоротші терміни пропозицій щодо функціонування Координаційної ради та залучення всіх громадських організацій області до обговорення даного питання. Проект Положення про координаційну раду доступний за цією адресою для ознайомлення та обговорення.