Центр надання адміністративних послуг урочисто відкрили у Коломиї

З 1 січня 2014 року, у кожному місті обласного значення та райцентрі повинні бути створенні Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП). В Івано-Франківській області перші такі ЦНАПи буде створено в рамках реалізації проекту «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади та влади».

25 грудня відбулось відкриття ЦНАПу в Надвірній, 30 грудня розпочав роботу Калуський районний ЦНАП, а у вівторок, 31 грудня Центр надання адміністративних послуг був урочисто відкритий в Коломиї, за адресою: м. Коломия, вул. І. Франка, 40. На відкритті були присутні голова Коломийської РДА М. Негрич, голова Коломийської районної ради Б. Болюк, заступник директора департаменту економіки Івано-Франківської ОДА С. Шкунда, голова правління МГЦ «Еталон», координатор проекту «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади та влади» Л. Аронець, керівники управлінь та відділів калуської РДА, представники духовенства та ЗМІ.

Цей ЦНАП — третій з-поміж Центрів, що відкриваються за підтримки Європейського Союзу в рамках проекту «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади та влади». Днями такі ж Центри були відкриті у Надвірній та Калуші. В наступному році вони, разом з рештою створених у області ЦНАПів будуть об’єднані в мережу.