Стан надання у області адміністративних послуг обговорюють на круглих столах у РДА

20 грудня  у Калуській районній державній адміністрації відбувся круглий стіл, на якому було розглянуто виконання Закону України «Про  адміністративні послуги», зокрема підготовка до відкриття Калуського районного центру надання адміністративних послуг. На круглому столі було вироблено рекомендації щодо налагодження роботи Калуського районного  ЦНАПу,  який розпочне роботу вже 25 грудня.

В роботі «круглого столу» взяли участь заступник директора  департаменту економіки обласної державної адміністрації Світлана   Шкунда,  голова правління МГЦ «Еталон» Леся  Аронець, заступник голови райдержадміністрації Лоранд Засядьвовк,  представники ради підприємців Калуського району, суб’єктів  надання  адміністративних послуг та  засобів масової інформації.

Сьогодні питання надання адміністративних послуг обговорюватимуть у Надвірній, а 26 грудня круглий стіл на цю ж тему відбудеться у Коломиї. Надвірнянський районний ЦНАП урочисто відкриють в середу, 25 грудня, Калуський — у понеділок, 30 грудня, а Коломийський — у вівторок, 31 грудня.

Усі три ЦНАПи відкриваються в рамках впровадження проекту «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади та влади», який здійснюється Молодіжним громадським центром «Еталон» в партнерстві з Івано-Франківською Обласною державною адміністрацією за кошти Європейського союзу.