Голова правління МГЦ «Еталон» зустрілась із стажерами проекту «Молодь і влада»

5 грудня у Івано-Франківській міській раді відбулась чергова тематична зустріч стажерів проекту «Молодь і влада» із посадовцями. На цю зустріч завітали Леся Лазарівна Аронець, голова правління молодіжного громадського центру «Еталон», директор Івано-Франківського молодіжного центру праці та Ганна Ярославівна Крисюк, директор піар-агенції «PR-Energy».

Виступ зі стажерами розпочала Леся Лазарівна, яка донесла багато цікавої інформації до стажерів, а саме про можливість молоді взяти участь у тренінгах, на базі молодіжного громадського центру «Еталон», де можна буде дізнатись що таке проекти, як їх писати, основні завдання та компоненти проектів. Проекти, що реалізуються МГЦ «Еталон» неодноразово отримували схвальні відгуки як від грантодавців, так і від цільових груп. Також вона відмітила проблему відсутності активної співпраці з вищими навчальними закладами Івано-Франківської області.

Ганна Крисюк розповідала стажерам про свою роботу на посаді голови МА, про проекти: «Дай старт молодим», «Молода сім’я Прикарпаття» та «Молодіжний портрет області».