Прикарпатці ознайомляться із досвідом співпраці НУО та державних органів Угорщини під час надзвичайних ситуацій

19 листопада у приміщенні Міжнародного молодіжного центру (вул. Грушевського, 21, адмінбудівля ОДА, 7 поверх, каб. 700) о 10:00 розпочнеться семінар «Можливості співпраці неурядових організацій та державних органів під час надзвичайних ситуацій». Присутні, зокрема, матимуть змогу дізнатися про те, як організована спільна робота державних та недержавних структур Угорщини та України під час надзвичайних явищ природнього та техногенного характеру.

У семінарі візьмуть участь високопосадовці Івано-Франківської обласної державної адміністрації, консул Генерального консульства Угорщини, представники служб з надзвичайних ситуацій та громадських організацій з України та Угорщини.

Довідково: Захід відбудеться у рамках реалізації проекту «Сприяння розвитку гуманітарної роботи в Західній Україні», який впроваджується Закарпатським центром розвитку та консультацій «Едванс» спільно з Угорською екуменічною службою допомоги. Партнер проекту на Прикарпатті — Молодіжний громадський центр «Еталон». Головна мета проекту: обмін практичним досвідом роботи в попередженні та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в Західній Україні, ознайомлення з механізмом співпраці європейських НДО з державними установами.

В рамках проекту відбудуться семінари в Ужгороді, Івано-Франківську та Берегові, навчальна поїздка до Угорщини, а також буде створено базу даних громадських та державних організацій, які безпосередньо беруть участь у запобіганні та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, забезпеченні громадськості відповідними послугами та інформацією, відновленні інфраструктури.

За додатковою інформацією про захід звертайтесь:
Андрій Озорович, експерт з комунікацій МГЦ «Еталон», тел.: +38 097 2460592,
e-mail: [email protected]
Леся Аронець, менеджер проекту, голова правління МГЦ «Еталон», тел. +38 050 3732207,
e-mail: [email protected]