Триває реалізація проекту «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади та влади»

Між МГЦ «Еталон» та Департаментом економіки Івано-Франківської ОДА укладено Договір про співробітництво та партнерство у рамках реалізації проекту «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади та влади».

Нагадаємо, проект реалізується з 1 серпня 2013 року до 31 січня 2016 року на умовах співфінансування за рахунок коштів Європейського Союзу та облдержадміністрації. Загальна його вартість становить 183 тис.євро. Метою проекту є зміцнення діючих Центрів надання адміністративних послуг, розробка та впровадження інноваційних підходів до надання адміністративних послуг, заснування регіональної Мережі.

Зараз експерти організації інспектують районні центри області на предмет готовності до впровадження нових стандартів надання адміністративних послуг. В першу чергу візити відбуваються до тих районів, де будуть створені Центри надання адміністративних послуг в рамках проекту. Експерти уже відвідали Коломию та Надвірну, де оглянули приміщення майбутніх ЦНАПів, провели робочі зустрічі з державними реєстраторами та керівництвом районної влади. У четвер, 10 жовтня відбудеться візит до Калуша.

Зібрана інформація буде використана для підготовки рекомендацій, що враховуватимуться при створенні ЦНАПів у районах.