Повідомлення для журналістів

1 серпня в Івано-Франківській області розпочато реалізацію проекту «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади та влади». Запрошуємо журналістів відвідати прес-конференцію, присвячену початку реалізації проекту, яка відбудеться 15 серпня, о 13:00 в приміщенні Центру надання адміністративних послуг (м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 9). У прес-конференції візьмуть участь: заступник голови облдержадміністрації Ігор Зварич, начальник Департаменту економіки Івано-Франківської ОДА Володимир Попович, заступники голів Надвірнянської, Коломийської та Калуської райдержадміністрацій, координатори та партнери проекту.

За додатковою інформацією щодо прес-конференції звертайтесь:

Андрій Озорович, експерт з комунікацій МГЦ «Еталон», тел.: +38 097 2460592, e-mail: [email protected]

Леся Аронець,  менеджер проекту, голова правління МГЦ «Еталон», тел. +38 050 3732207, e-mail: [email protected]

Щоб дізнатися більше про проект завітайте за посиланнями:

https://mgcetalon.org.ua/2013/01/01/pidvyschennya-yakosti-ta-efektyvnosti-nadannya-administratyvnyh-posluh-naselennyu-ivano-frankivskoji-oblasti-cherez-spivpratsyu-hromady-ta-vlady/

https://mgcetalon.org.ua/2013/08/08/rozpochato-realizatsiyu-proektu-schodo-pokraschennya-yakosti-nadannya-administratyvnyh-posluh-na-prykarpatti/

Довідково:       В рамках проекту «Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громади та влади», який триватиме два з половиною роки будуть створені для мешканців районів Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП)  у Надвірнянському, Калуському та Коломийському районах, всі ЦНАПи будуть  об’єднані у єдину новостворену обласну мережу задля підвищення якості обслуговування споживачів адміністративних послуг, ефективного  навчання та обміну досвідом між спеціалістами, що працюватимуть у  центрах.  При створенні мережі ЦНАПів буде враховано передовий досвід аналогічних центрів у низці обласних центрів України, а також кращий міжнародний досвід , особливо  у країнах ЄС (Польщі та Естоніі).

Проект вартістю 182 900 євро (близько 1 950 тис. грн.) реалізується Молодіжним громадським центром «Еталон» у партнерстві з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією, громадською організацією «Агентство з розвитку приватної ініціативи», виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківським  регіональним фондом з інвестицій та розвитку, неурядовими громадськими організаціями з Польщі та Естонії,  за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках «Фонду розвитку громадянського суспільства»