Івано-Франківські родини втретє зібралися на Святі щасливої сім’ї

19 травня 2013 року, вже втретє у Івано-Франківську відбулося Свято щасливої сім’ї — соціальний проект, метою якого є пропаганда традиційних сімейних цінностей, допомога родинам у проведенні спільного дозвілля, розкриття творчих та спортивних талантів як дітей, так і дорослих.

Протягом кількох годин на майданчиках біля театру кіно «Люм’єр» діяли творчі майстер-класи від студії дизайну та флористики «Kvitka-Room» та магазину-майстерні «Шуфля», на яких дорослі могли ознайомитися з основами флорстики, створивши симпатичні букети-композиції з живих квітів, а також власноруч змайструвати м’які іграшки. Діти мали можливість попрактикуватися у садівництві, висадивши живу рослину у оздоблений своїми руками горщик, а також створити оригінальну аплікацію з тканини.

Увесь час на святі діяв спортивний майданчик, на якому тренери спортклубу «Тигр» виконували у ігровій формі із дітьми різноманітні фізичні вправи, а також розповідали про основи здорового способу життя. Також з найменшими відвідувачами свята займалися аніматори «Корпорації свят Позитивчик».

Консультант з грудного вигодовування Клубу щасливих батьків «Мілагро» Світлана Цибій на інформаційному семінарі ділилася із молодими та майбутніми матерями секретами правильного грудного вигодовування, а тренер МГЦ «Еталон» Леся Аронець розповіла дієві рецепти збереження та примноження сімейних фінансів. Зацікавив представниць чарівної статі майстер-клас з візажу, проведений спеціалістами салону Peggy Sage.

Сім’ї, своєю чергою, також ділилися власними рецептами сімейного щастя — за кілька тижнів їх можна буде побачити на місцевих телеканалах та у мережі інтернет — у соціальних відеороликах, об’єднаних гаслом «Франківські рецепти сімейного щастя».

Наприкінці свята відбулась лотерея, переможці якої отримали подарунки від організаторів та від партнерів свята: ТМ Mustela та Sodasan, дисконтної програми UBS-Card, ресторанів готелю «Надія», фітнес-клубу Fit-Curves, салону Peggy Sage, студії «Kvitka-Room».

«Свято щасливої сім’ї» відбулося за підтримки Івано-Франківської міської ради, в рамках Другого міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства та в рамках Тижня сім’ї на Прикарпатті.