Відбулася презентація «Студентських бізнес-студій»

25 учасників, з числа студентської молоді, яка прагне розвинути свої підприємницькі здібності, завітали на презентацію програми «Студентські бізнес–студії», що відбулася в Івано-Франківську у понеділок, 29 квітня.

Основне завдання Програми — створення сприятливих умов по розвитку бізнес-середовища для започаткуванню талановитою молоддю власної справи та забезпечення можливостей комунікативної взаємодії між студентами і підприємцями Івано-Франківської області.

Форма проведення заняття для відібраних учасників Програми «Студентьскі бізнес–студії» — очно/заочна. Практичні тренінгові заняття відбуватимуться під керівництвом досвідчених спеціалістів, бізнес–консультантів Юрія Цяпути та Романа Шевчика. Спеціально для учасників програми в одній із соцмереж буде створено закриту групу, де розміщуватимуться матеріали для самостійного опрацювання. Також у програмі передбачено зустріч з успішними підприємцями Прикарпаття, захист бізнес–планів та пошук можливостей для інвестування студентських бізнес–ідей.

Презентувала програму та представила організаторів проектної ініціативи голова правління Молодіжного громадського центу «Еталон» Леся Аронець. Також перед учасниками виступили представники співорганізаторів та партнерів бізнес-студій — директор «Регіонального фонду підтримки підприємництва по Івано-Франківській області» Євген Микитюк, голова правління ГО «Бізнес–інкубатор в Івано-Франківській області» Уляна Бережницька, фінансовий директор Державного підприємства «Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці» Марія Томин.

Всі учасники презентації отримали подарунки — роздаткові матеріали від регіонального представника газети «Все про бухгалтерський облік» Тамари Горбунової.

[nggallery id=10]

Ініціаторами «Студентських бізнес–студій» стали:

  • Молодіжний громадський центр «Еталон»
  • Громадська організація «Бізнес – інкубатор в Івано-Франківській області»
  • Управління сім’ї та молоді Івано-Франківської ОДА
  • Управління сім’ї, молоді та гендерної політики Івано-Франківського міськвиконкому
  • Фонд підтримки та розвитку підприємництва по Івано-Франківській області
  • Державне підприємство «Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці»