Центри соціальних служби для сім’ї, дітей та молоді Івано-Франківської області підтримують правову просвіту

Спеціалісти Івано-Франківської обласної мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді не стоять осторонь питання підвищення рівня правової обізнаності молоді Прикарпатті у сфері трудових відносин.

У зв’язку з цим 10 травня 2012 року, о 10.00 год у приміщенні Івано-Франківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (м. Івано-Франківськ, вул.Гординського, 10) відбулась зустріч з організаторами проекту: Мар’яною Озорович – керівником проекту, директором МГЦ «Еталон», Лесею Аронець експерт проекту, директор Івано-Франківського обласного молодіжного центру праці, голова правління МГЦ «Еталон». Також учасниками зустрічі були: спеціалісти районних відділів у справах сім’ї, молоді та спорту, працівники соціальних служб захисту населення та інших соціальних установ Верховинського, Калуського, Рожнятівського, Косівського районів Івано-Франківської області, а також м.Івано-Франківськ.

Метою зустрічі було обговорення результатів першого етапу реалізації проекту «Знай і захищай свої трудові права: подбай про своє майбутнє!» та планування наступних інформаційно-правових семінарів-практикумів у травні-червні 2012 р. у м. Івано-Франківськ, смт.Верховині, м.Калуші, м.Косові, м.Рожнятові Івано-Франківської області з метою підвищення рівня правової обізнаності молоді Прикарпаття та створення платформи для започаткування мережі центрів надання безоплатної правової допомоги.

Довідково: Молодіжний громадський центр «Еталон» у співпраці з Головним управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА, державним підприємством «Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці» та обласною мережею центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді реалізує на Прикарпатті м.Івано-Франківськ, а також у Верховинському, Калуському, Рожнятівському та Косівському районах) інформаційну кампанію «Знай і захищай свої трудові права: подбай про своє майбутнє!». Заходи виконуюся у рамках проекту «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна», за сприяння Агенства США з міжнародного розвитку (USAID), що виконується компанією Менеджмент Сістемc Інтернешнл (МSI).

Мета інформаційної кампанії: підвищити рівень правової обізнаності молоді Івано-Франківщини, яка опинилась у складних життєвих ситуаціях, у сфері трудових відносин, аспектів працевлаштування та створити платформу для започаткування мережі осередків надання безоплатної правової допомоги. Термін реалізації проекту : лютий-липень 2012р.